Welcome Inner Peace
Meer energie hebben &
moeiteloos stress loslaten
Art of Breathing
met Swami Purnachaitanya
In oktober zal Swami Purnachaitanya een tour door Nederland maken en zal in verschillende plaatsen Art of Breathing cursussen geven. Grijp je kans en woon één van deze unieke ervaringen bij!
 • Activeer je gelukshormonen
 • Verbeter je immuniteit
 • Verhoog je emotionele stabiliteit
Art of Meditation
met Bhanumathi Narasimhan

Laat je inspireren door humanitair leider en zus van Gurudev Sri Sri Ravi Shankar, en leer te mediteren op een moeiteloze, fijne, en effectieve manier. 
 • Ervaar diepe rust
 • Leer moeiteloze meditatie
 • Gemakkelijk te leren
Zoek cursussen
Art of
Breathing
Art of
Meditation
Art of
Yoga
Art of
Knowledge
Art of Breathing
met Swami Purnachaitanya
Swami Purnachaitanya is spiritueel gids en zal in oktober in verschillende steden in Nederland de cursus Art of Breathing geven. Tijdens deze cursus zal Swami Purnachaitanya je leren over de Sudarshan Kriya ademtechniek en je helpen om moeiteloos stress los te laten.
Magie van de adem
"The Art of Living is een soort principe, een filosofie om het leven ten volle te leven. Het is meer een beweging dan een organisatie. De kernwaarde is om vrede in jezelf te vinden en mensen te verenigen in onze samenleving - mensen met verschillende culturen, tradities, religies en nationaliteiten. Om ons er zo aan te herinneren dat we één doel hebben: het menselijk leven overal naar een hoger plan tillen."

Dat is de inspirerende en helende boodschap van Sri Sri Ravi Shankar, de oprichter van Art of Living.
Art of Meditation
met Bhanumathi Narasimhan
Van 7 tot 9 oktober zal Bhanumathi Narasimhan, de zus van Sri Sri Ravi Shankar, een online cursus Art of Meditation geven. Ervaar de kracht van Sahaj Samadhi, de moeiteloze meditatie van Art of Living.
Testimonials
Diederik van Vleuten
Theatermaker
"De oefeningen van Ravi Shankar geven mij dagelijks lucht, licht, ruimte en nieuwe energie."
Michael Pilarczyk & Cindy Koeman
Mastermind Academy
"We zijn dankbaar voor de wijsheid die ons is bijgebracht over innerlijke rust en de mind."
Jan Roelfs
NOS sportcommentator 
"Met de huidige restricties en omstandigheden helpt het om dagelijks de SKY oefeningen toe te passen. Deze oefeningen helpen me de situatie accepteren en geven mij ruimte om te genieten."
Liselotte Gootjes
Erasmus Universiteit
"De oefeningen zijn heel praktisch. Ik beoefen de technieken nu al jaren, en ben nog steeds blij verrast door de kracht van de adem."
Lisette Sevens
Olympisch hockeykampioen
"De ademtechnieken hebben het goud binnen in me opgediept. Het heeft me rustiger, helderder, meer gefocust en zeer relaxt gemaakt."
Alison Vestraets
Cardioloog
"Door de cursus kan ik me beter focussen, ik ben meer stress bestendig en ik slaap beter. Een makkelijke en toegankelijke manier om het autonoom zenuwstelsel te beïnvloeden."
Art of Breathing
introductie workshop
Wanneer we veel energie hebben, voelen we ons natuurlijk ontspannen. Aan de andere kant; wanneer onze energie laag is voelen we ons depressief en snel geïrriteerd 

Leer hoe je je energie kunt verhogen in de Beyond Breath workshop. 
SKY ademhaling
Bij elke emotie hoort een bepaald patroon van ademen. In plaats van te worden overweldigd door onze emoties, kunnen we ze transformeren door bepaalde ademtechnieken toe te passen.

Door Sudarshan Kriya (SKY) leren we hoe we de adem kunnen gebruiken om te veranderen hoe we ons voelen. Wanneer we negatieve emoties die stress veroorzaken kunnen loslaten, voelen we ons echt gelukkig, ontspannen en energiek.
Art of Meditation
Mediteren zonder ook maar op iets te focussen?

Ervaar de Art of Meditation (Sahaj Samadhi), de moeiteloze meditatietechniek van Art of Living.
Programma voor health & care professionals
Gezondheid, balans en kwaliteit van leven begint bij JOU!
Een complete recharge van 3 x 2 uur.


Deze cursus is speciaal bedoeld voor medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, GZ-psychologen, psychotherapeuten, physician assistants, verpleegkundigen en artsen in opleiding. Accreditatie is aangevraagd.
ADEM: DE NIEUWE WETENSCHAP VAN EEN VERLOREN KUNST
James Nestor over zijn onderzoek naar de effecten van de SKY ademtechniek
Starterskit
 • Geleide meditatie
 • Ademhalingstechnieken om stress te verminderen
 • Tips over hoe om te gaan met je emoties
 • Korte en duidelijke filmpjes

 • Vul je gegevens in in de oranje box.
Gratis evenement
M000m000
Ik wil ontvangen Nieuwsbrieven
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Registreer nu
Sri Sri Ravi Shankar
De oprichter van de wereldwijde Art of Living Foundation is Sri Sri Ravi Shankar, een humanitair en spiritueel leider en vredesambassadeur.

Zijn visie voor een stressvrije en geweldloze samenleving heeft al miljoenen mensen geïnspireerd. Het brengt wereld vrijwilligers van samen in maatschappelijke service-projecten en
Art of Living programma's.
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living zal je gegevens gebruiken volgens de privacy wetgeving.