Art of Breathing met
dé spiritueel leider
Doe mee met deze unieke cursus met Sri Sri Ravi Shankar
Hij geeft 2 sessies van 1 uur tijdens de cursus
 

 
Gelukkig zijn is onze natuur
Door effectieve ademtechnieken, meditatie en het vergroten van ons bewustzijn, kunnen we makkelijker stress, angst en andere negatieve emoties verminderen. Hierdoor: 
 • neemt het gelukshormoon (endorfine) toe
 • verbetert je immuunsysteem
 • maak je meer antioxidant-enzymen aan
 • word je emotioneel stabieler

 • Het resultaat is een rustige geest, meer vreugde en een helder hoofd! Gefocust en toch relaxt, klaar om heldere beslissingen te nemen. Meer energie en bewustzijn zorgen ervoor dat we alerter zijn en meer gecentreerd. Zodat we gemakkelijker met de uitdagingen van het leven kunnen omgaan. 

  Welcome inner peace!


  Inhoud Art of Breathing
  De cursus Art of Breathing online is van 26 tot 28 maart en duurt 3 x 3 uur, inclusief 2 zeldzame sessies met spiritueel leider Sri Sri Ravi Shankar. De cursus biedt je praktische oefeningen voor een gelukkiger leven. De SKY ademtechniek brengt je heel natuurlijk in contact met jouw positieve kern. Voor iedereen toegankelijk en iedereen kan het!
  It is just one breath away... 
  Geheim van de adem
  De kern van de cursus is de exclusieve en krachtige
  Sudarshan Kriya techniek.
  Deze ademtechniek 
  vermindert stress en geeft je nieuwe energie. Je geest wordt weer helder en licht. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn je al voorgegaan en (her)vonden hun geluk via hun adem.
  Wetenschappelijk aangetoond
  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door de geleerde oefeningen:
  • je meer antioxidant-enzymen aanmaakt
  • je emotioneel stabieler wordt
  • je immuunsysteem verbetert
  • het gelukshormoon toeneemt
  Free the mind
  Wanneer je je geest beter leert kennen, geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en je bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.
  Yoga en meditatie
  Leer eenvoudige yogaoefeningen voor iedere dag. Het helpt je gezonder te worden en meer focus en ontspanning te creëren. 
  Met de unieke geleide meditaties kom je weer bij je innerlijke bron, waar creativiteit, vertrouwen en schoonheid altijd aanwezig zijn.  
  Wetenschappelijk onderzoek
  Regelmatige beoefening van de SKY ademhaling
  (Sudarshan Kriya™) stimuleert en produceert antioxidant-enzymen en versterkt het immuunsysteem. Het brengt emoties in balans, vermindert het stresshormoon cortisol, verbetert slaap en verzacht angst en depressies.

  Kortom:
  • Het gelukshormoon neemt toe.
  • Je immuunsysteem verbetert.
  • Je maakt meer antioxidant-enzymen aan.
  • Je wordt emotioneel stabiel.

  Wat Sri Sri Ravi Shankar zegt over het nut van herhalen...
  Sri Sri Ravi Shankar: "Tijdens al onze cursussen geldt, wat zichtbaar is, is niet hetgeen waar het om draait. Op een subtiel niveau, in je bewustzijn, is er een verandering die is gerelateerd aan deze processen, deze verhalen en deze kennispunten en dat is de reden dat je een verandering voelt in je 'Zelf' na de cursus."

  Nu, wat velen van jullie denken is: 'Waarom opnieuw deelneme en alles herhalen waar we doorheen zijn gegaan?' 'We weten wat er tijdens de cursus wordt geleerd', 'We hebben de Sudarshan Kriya al geleerd en gaan door met onze dagelijkse beoefening, wat heeft het dan voor zin om te herhalen.' en verglijkbare concepten die het intelect beduimelen.

   Ik zeg je, elke keer dat je de cursus herhaalt, zul je hem absoluut nieuw vinden. Altijd"

  Weten en onthouden over jezelf is het belangrijkste aspect van ons leven, wat is anders het verschil tussen jou en een robot. De kennispunten die tijdens de cursus met je zijn gedeeld, zijn zeer waardevol, aangezien ze de crux van je leven vormen en van toepassing zijn in iedere situatie, maar tegelijkertijd moeten we er op blijven hameren, want ben je eenmaal klaar met de cursus, dan verval je na verloop van tijd weer gemakkelijk in je normale leven. Ik stel voor dat jullie allemaal, inclusief de leraren, de Art of Breathing minstens één keer in de zes maanden blijven herhalen.