1
Art of Meditation
with Swami Purnachaitanya
Wil jij ervaren hoe je kunt mediteren zonder ook maar ergens op te focussen?

Ervaar de moeiteloosheid en effectiviteit van de Sahaj Samadhi.
Aankomende
Cursussen

Normaal
350€
Student
195€
Herhaler
75€
tijd
3 x 2 uur op opeenvolgende dagen
Wat kun je verwachten:
Lorem ipsum
Ervaar diepe rust 
Maak verbinding met jezelf. De Sahaj Samadhi meditatie cursus traint de mind om diepe rust te ervaring.
Moeiteloze meditatie
Mediteer met een mantra. Sahaj betekent 'moeiteloos' in Sanskrit. Samadhi betekent meditatie, een natuurlijke staat die onuitputbare energie en creativiteit geeft.
Makkelijk te leren
De cursus duurt drie dagen, waarin elke deelnemer leert een persoonlijke mantra te gebruiken, zonder een leraar nodig te hebben.
De rest van je leven 
Meditatie opfris-sessies in de buurt helpen je een stevige routine op te bouwen, zodat je de techniek echt in je leven kunt integreren.
Ervaar een diepe innerlijke vrede
Samadhi is een natuurlijke staat voorbij waken, slapen en dromen. Het is een onuitputtelijke bron van energie, intelligentie, creatieve kracht en een plek van oneindige vrede en kalmte. 'Sahaj' betekent moeiteloos in het Sanskriet.

De Art of Meditation (Sahaj Samadhi) van Art of Living is een eeuwenoude, moeiteloze meditatietechniek. 

De oorsprong ligt duizenden jaren terug in de Vedische traditie en is helemaal toegespitst op deze huidige tijd. 

De kunst van het mediteren is subtiel en tegelijk prettig eenvoudig.
Over Swami Purnachaitanya 
Geboren en getogen in Nederland, met een diepe interesse in spirituele gebruiken, culturen en filosofieën van het oosten. 

Na zijn studies aan de Universiteit van Leiden afgerond te hebben is hij begonnen aan zijn zoektocht naar de tradities van yoga, meditatie, mantras en eeuwenoude wijsheden

Nu is hij een prominente persoonlijkheid die reist door Azië, Afrika en Europa, en leidt een wijd aanbod aan programmas die zelf-ontwikkeling bevorderen.
Waarin verschilt de Art of Meditation van mindfulness, 
concentratie-meditatie en geleide meditatie?
Art of Meditation (Sahaj Samadhi meditatie) betekent letterlijk 'moeiteloos mediteren'.
Je hoeft je geest niet te dwingen zoals bij concentratie-meditaties.
Het vergt geen alerte observatie van gedachten en emoties zoals in mindfulness-meditatie.
Men ervaart doorgaans dat deze techniek makkelijker en sneller te leren is. Sahaj Samadhi meditatie neemt je voorbij alle gedachten, ver voorbij mindfulness. Anders dan bij geleide meditatie heb je met de Sahaj Samadhi meditatie - eenmaal aangeleerd - geen 'hulpmiddelen' of begeleiding nodig.  En over het algemeen brengt deze techniek je naar een stillere plek in jezelf.
Moeiteloos en effectief mediteren
Met de Sahaj Samadhi meditatietechniek leer je de diepere lagen en de grootste energiebron in jezelf aan te boren. Zowel lichaam als geest komen tot rust. Je ervaart een staat van stilte en vrede. Diepgewortelde stress verdwijnt en je voelt je helder, energiek en creatief.
De beoefening is ontspannen en prettig en de voordelen zijn meteen voelbaar.

Iedereen kan deze simpele en praktische techniek binnen een paar uur training leren. 
Welcome inner peace!
Testimonials
Mayke Reijnders
De Sahaj geeft mij rust. Ik kom dichter bij mezelf en er gebeuren hele mooie wonderlijke dingen in mijn leven sinds ik deze meditatie heb geleerd.  
Ilse Bianchi
De Sahaj Samadhi meditatie is voor mij een rustpuntje in mijn dag geworden, luisteren naar de stilte in mezelf. Een niet uit te leggen ervaring, een acceptatie van wat is. Heel fijn. 
Nicole de Groot
Sinds ik de Sahaj heb geleerd kan ik meer rust kan vinden in mijn leven, zelfs nadat ik dacht dat het sinds de Kriya leren niet beter kon! Ik merk ook steeds meer kleine positieve veranderingen; het leven lacht me toe!
Ineke Kooij
De Sahaj Samadhi meditatie brengt mij terug bij mezelf, naar diep van binnen. Het maakt mij daardoor een rijker en vollediger mens. De persoonlijke mantra brengt mij daar als vanzelf.
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living zal je gegevens gebruiken volgens de privacy wetgeving.