1

Wanneer
waar
 Aankomende
Cursussen
9 - 11
Juli
ONLINE
NL
Prijs
Normaal
350€
Student
195€
Herhaler
75€
Masterclass korting van €60,-
 
Voor de deelnemers van de meditatie masterclass, die geen herhaler zijn, geldt een korting van wel €60,- bij inschrijving binnen 48 uur na de meditatie masterclass!
 
Swami Purnachaitanya
De Nederlandse Alex begon als normale student in Leiden en werd vervolgens een Swami in India.
Door zijn bijzondere levensverhaal is Swami Purnachaitanya een unieke brug tussen Oost en West geworden. Hij is een veelgevraagd docent yoga en meditatie, een boeiende verhalenverteller en geliefd om zijn chantings. Wereldwijd helpt hij mensen door middel van yoga en meditatie om stress te verminderen en de energie op aarde te ‘upliften'. 

Dit is een unieke gelegenheid om de Art of Meditation van hem te leren!
Moeiteloos en effectief mediteren
De Art of Meditation (Sahaj Samadhi) van Art of Living is een eeuwenoude, moeiteloze meditatietechniek.

Met de Sahaj Samadhi meditatietechniek leer je de diepere lagen en de grootste energiebron in jezelf aan te boren. Zowel lichaam als geest komen tot rust.

Je ervaart een staat van stilte en vrede. Diepgewortelde stress verdwijnt en je voelt je helder, energiek en creatief. De kunst van het mediteren is subtiel en tegelijk prettig eenvoudig.
 De voordelen zijn meteen voelbaar.

Iedereen kan deze simpele en praktische techniek binnen een paar uur training leren.
Zo moeiteloos
zo effectief?
Kijk hoe het werkt.
Wat kun je verwachten: 
Lorem ipsum
Persoonlijke instructies
De Art of Meditation (Sahaj Samadhi) meditatiecursus begint met een één-op-één instructie. Je ontvangt privé je persoonlijke mantra en je leert deze meditatieve klank op een natuurlijke en effectieve manier te gebruiken.
Voor de rest van je leven
Eenmaal geleerd kun je de techniek dagelijks gemakkelijk zelf praktiseren. Ook na de cursus geven onze leraren met plezier antwoord op al je vragen over meditatie.
Groepsessies

Je geest beter leren kennen geeft een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en je bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.
Follow up

Meditatie opfris-sessies in de buurt helpen je een stevige routine op te bouwen, zodat je de techniek gemakkelijk echt in je leven kunt integreren.
Wat betekent Sahaj Samadhi?

De oorsprong van Art of Meditation (Sahaj Samadhi) van Art of Living is een eeuwenoude, moeiteloze meditatietechniek. De oorsprong ligt duizenden jaren terug in de Vedische traditie en is helemaal toegespitst op deze huidige tijd.

Samadhi is een natuurlijke staat voorbij waken, slapen en dromen. Het is een onuitputtelijke bron van energie, intelligentie, creatieve kracht en een plek van oneindige vrede en kalmte. 'Sahaj' betekent moeiteloos in het Sanskriet.
Waarin verschilt Art of Meditation van mindfulness, 
concentratie-meditatie en geleide meditatie?
Art of Meditation (Sahaj Samadhi meditatie) betekent letterlijk 'moeiteloos mediteren'. 
Je hoeft je geest niet te dwingen zoals bij concentratie-meditaties. 
Het vergt geen alerte observatie van gedachten en emoties zoals in mindfulness-meditatie. 
Men ervaart doorgaans dat deze techniek makkelijker en sneller te leren is. 
Sahaj Samadhi meditatie neemt je voorbij alle gedachten, ver voorbij mindfulness.
Anders dan bij geleide meditatie heb je met de Sahaj Samadhi meditatie 
- eenmaal aangeleerd - geen 'hulpmiddelen' of begeleiding nodig.  En over het algemeen brengt deze techniek je naar een stillere plek in jezelf. 

Welcome inner peace...
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.