Meditatie Masterclass
- Verminder je stress
- Verbeter je focus


Nu van €30,00 voor €15,00
Wat je kan verwachten van de Masterclass op 23 juni om 20:00 van 1,5 uur:
Volgens Swami Purnachaitanya is meditatie al lang geen luxe meer. De beoefening van meditatie is volgens hem broodnodig in onze moderne samenleving. Zijn boek ‘Looking Inward – Meditating to Survive in a Changing World’ verschijnt in juni. Hij gaat je in deze masterclass begeleiden in moeiteloos mediteren. De Masterclass wordt in het Nederlands gegeven. Engelse vertaling is beschikbaar.

Zijn masterclass biedt je een mooie en complete ervaring waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:
Stress verminderen
Ervaar meditatie en wat het voor je kan betekenen. Meditatie is bewezen een van de best manieren om stress te verminderen.
Meer inzichten
Swami gaat in op de verschillende staten van bewustzijn die we als mensen kunnen ervaren. Daarnaast zal hij inzicht geven in wat moeiteloze meditatie is.
Geleide meditatie
Hiervoor heb je geen ervaring nodig, maar het mag natuurlijk wel. Ervaar moeiteloze meditatie. 
Q & A
Het is een interactieve workshop en je kunt alle vragen die je hebt, direct stellen aan Swami Purnachaitanya.
Swami Purnachaitanya
De Nederlandse Alex begon als normale student in Leiden en werd vervolgens een Swami in India.
Door zijn bijzondere levensverhaal is Swami Purnachaitanya een unieke brug tussen Oost en West geworden. Hij is een veelgevraagd docent yoga en meditatie, een boeiende verhalenverteller en geliefd om zijn chantings. Wereldwijd helpt hij mensen door middel van yoga en meditatie om stress te verminderen en de energie op aarde te ‘upliften'. 

Op 23 juni geeft Swami een Nederlandstalige online masterclass in meditatie. 
Meld je nu aan voor €15,00 i.p.v. €30,00.
Art of Meditation
Wil jij ervaren hoe je kunt mediteren zonder ook maar ergens op te focussen? Swami Purnachaitanya zal een Art of Meditation cursus geven waarin je de moeiteloosheid en effectiviteit van de Sahaj Samadhi zal ervaren.

Bezoekers van deze Meditatie Masterclass krijgen een korting van €60,- bij het registreren op de Art of Meditation workshop van Swami Purnachaitanya.
Testimonials
Liselotte Gootjes
'Swamiji's lessen hielp me van mijn beklemmmende gedachten af te komen en stelde me in staat vrede in mijzelf te ontdekken.'
Robert Knol
'Swamiji is de typische yogi. Hij is een begenadigd leraar die abstracte kennis uit oude Indiase geschriften vereenvoudigt tot simpele dagelijkse do's & don'ts'. '
Harshal Athawale
'Zijn energie is verbazingwekkend en geeft diepe ontspanning aan de geest en dynamiek in actie.'
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living zal je gegevens gebruiken volgens de privacy wetgeving.