1
Programma Zorg Professionals
Gezondheid, balans en kwaliteit van leven begint bij JOU.
 Aankomende
Cursussen
Prijs
Normal
395€
TIJD
3 x 2 uur op aaneengesloten dagen
Inclusief de 40-dagen challenge (optioneel)
Welkom Zorg Professionals
Graag willen we, nu het zo hard nodig is, onze programma's beschikbaar maken voor medische professionals. We zijn daarom verheugd dat we een gespecialiseerd Art of Breathing programma kunnen aanbieden als online cursus, zodat iedereen kan meedoen en deze technieken kan leren vanuit de comfortabele en veilige thuisomgeving.

Deze cursus is speciaal bedoeld voor verpleegkundigen en verzorgenden, medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, GZ-psychologen, psychotherapeuten, physician assistants en artsen in opleiding die de traditionele en moderne kennis over stressmanagement en zelfontplooiing willen integreren in hun dagelijks leven tijdens de covid-periode en daarna. De cursus Art of Breathing for Health Professionals wordt verzorgd door Art of Living in samenwerking met IAHV (International Association for Human Values)

Voor verpleegkundigen en verzorgenden is een accreditatie toegekend. Voor een aantal medische specialismen, waaronder die voor huisartsen, is een accreditatie aangevraagd. Andere aanvragen zullen naar verwachting snel volgen.


Kies een datum & schrijf je in!
Programma Health professionals
3 x 2 uur op aaneengesloten dagen
Inclusief de 40-dagen challenge
Natuurlijk en moeiteloos
De kern van de Art of Breathing is de beroemde Sudarshan Kriya™ (SKY). Een krachtige ademtechniek die je moeiteloos in een staat van diepe meditatie brengt. 

Meer dan 70 wetenschappelijk gepubliceerde studies tonen aan dat het beoefenen van de Sudarshan Kriya zeer heilzame effecten heeft op zowel de fysieke als mentale gezondheid.
Wetenschappelijk onderzoek
Regelmatige beoefening van SKY (Sudarshan Kriya™), stimuleert de productie van antioxidant-enzymen, versterkt het immuunsysteem, brengt emoties in balans, vermindert het stresshormoon cortisol, verbetert slaap en verzacht angst en depressies.Dr J. Mwenda
 
Dr N.P. Govender
   
Dr S. Dorfman
 
Dr S. Mabuza
 
Art of Breathing
Door de effectieve ademtechnieken, meditatie en praktische kennis over de werking van de geest, reduceren we stress, angst en andere negatieve gevoelens.

Het resultaat is een vredige geest, vreugde en een wakker hoofd. Gefocust en toch relaxed, klaar om heldere beslissingen te nemen. Meer energie en een helder bewustzijn, versterken het vermogen om uitdagingen aan te gaan vanuit een gecentreerd gevoel. 

Welcome inner peace!
Praktische oefeningen
voor je hele leven
Je kunt de geleerde oefeningen thuis doen, wanneer je maar wilt – praktische tools die je helpen om te ontstressen, waardoor je zelfs in uitdagende situaties kalm kunt blijven. En je in verbinding kunt blijven met de mensen om je heen.

Follow-ups in een groep worden wekelijks online aangeboden

Kies een datum & schrijf je in!
Programma Health professionals
3 x 2 uur op aaneengesloten dagen
Inclusief de 40-dagen challenge
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.