1
STILTE RETRAITE
met Swami Purnachaitanya
25 - 29 Mei | Venwoude, Lage Vuursche

Krachtig ademwerk | Helende meditaties 
Mantra's chanten | Wandelen in prachtige natuur
Vega maaltijden van streekproducten

 Aankomende
Cursussen
Prijs
normaal
690€
5 daagse cursus in het Nederlands op een prachtige locatie, Venwoude
Prijs is exclusief overnachtingen
In The Art of Living Silence Retreat ervaar je de lange SKY-ademhalingstechnieken, helende meditaties, wijsheid om toe te passen in je dagelijkse leven, yogasessies en diepe stilte. Het zijn de beste vakanties die je voor jezelf kunt boeken op een prachtige locatie met natuur en rust met heerlijke biologische en vegetarische gerechten. De retraite wordt gegeven door de enige internationale Swami van Art of Living, onze Nederlandse Swami Purnachaitanya.


Krijg je een melding dat de cursus vol is? Geen nood. Wil je graag mee doen met de Silence retreat geef dit dan door aan admin@aofl.nl . Dan plaatsen we je op de reservelijst. Zodra er plek is of als er een nieuwe cursus is gepland informeren we je. 
Diepe Meditaties
Een reeks geleide meditaties genaamd ‘Hollow and Empty’, bedacht door Sri Sri Ravi Shankar, zijn een centraal onderdeel van de retraite. Deze meditaties zijn gericht op het verwerken van de diepste lagen van stress en spanning uit ons zenuwstelsel. 
Mudra's en Gevorderde Pranayama
De cursus werkt met dezelfde  ademhalingsoefeningen die worden gegeven tijdens Art of Breathing cursus en leert een reeks Mudra's - een subtiele techniek om de geest en emoties in balans te brengen.
Stilte
Stilte is meer dan niet spreken, het is een manier om onszelf fysiek, mentaal en spiritueel te vernieuwen. Zelfs een paar minuten echte stilte geeft een rust die veel dieper is dan slaap.
Swami Purnachaitanya
Geboren en getogen in Nederland, Swami Purnachaitanya had op jonge leeftijd al grote interesse in de spiritualiteit, culturen en filosofiën uit het oosten. 


Nadat hij zijn studie aan de Universiteit van Leiden had afgemaakt, en met jarenlange ervaring in het beoefenen van verschillende oosterse vechtkunsten onder de riem, heeft Swami Purnachaitanya kennis gemaakt met zijn spiritueel leider, Gurudev Sri Sri Ravi Shankar. Samen zijn ze zijn tocht gestart naar het ontdekken van de tradities van yoga, meditatie, mantras en eeuwenoude wijsheden.


Nu is hij een publiek spreker geworden, reizend door Azië, Afrika en Europa, en biedt een breed scala aan zelf-ontwikkeling programma's aan.

Testimonials
Liselotte Gootjes
'Swamiji's lessen hielp me van mijn beklemmmende gedachten af te komen en stelde me in staat vrede in mijzelf te ontdekken.'
Robert Knol
'Swamiji is de typische yogi. Hij is een begenadigd leraar die abstracte kennis uit oude Indiase geschriften vereenvoudigt tot simpele dagelijkse do's & don'ts'.
Harshal Athawale
'Zijn energie is verbazingwekkend en geeft diepe ontspanning aan de geest en dynamiek in actie.'
WAAROM ZOU JE NAAR EEN RETRAITE GAAN?

Onze stilte retraites helpen je beperkte overtuigingen, spijt- en schuldgevoel en zorgen los te laten en meer inzicht in jezelf te krijgen. Doordat de afleidingen van het dagelijks leven er niet zijn, kun je tijd en ruimte maken om je gedachten te horen, helderder te worden en je relatie met jezelf (en anderen) te verdiepen. 

Het profijt van een stilte retraite – inclusief positieve effecten op chronische klachten en geestelijke gezondheidsproblemen – werkt nog lang door nadat je bent vertrokken.


Hoe ziet een dag eruit?
Tijdens stiltedagen spreek je een paar dagen niet en volg je geleide meditaties gericht op het observeren van je geest en je adem. Het programma is diepgaand en helpt je om belemmerende overtuigingen en zorgen los te laten en het geeft veel energie. 
Je doet yoga, mediteert veel en er zijn kennissessies met Sri Sri op beeld. Ook zijn er een aantal krachtige processen die we natuurlijk niet gaan verklappen. Je hebt tijd om te wandelen en je eet lekker en gezond deze dagen. Het is een weldadige vakantie voor je hele systeem. Welcome inner peace to the max!
Over Venwoude
Bijdrage cursus is € 690,00 dit is exclusief overnachten, inclusief heerlijk biologisch/vegetarisch eten met biologische producten zoveel mogelijk uit de directe omgeving

Overnachtingen kun je regelen via Venwoude  
www.venwoude.nl/boeken
1 persoonskamer: € 49,99 per nacht
2 persoonskamer: € 78,18 per nacht
tent of caravan:   €  17,29 per nacht

Wandelen is prachtig ter plekke, want 16 hectare groot, met een ven en veel bos, vandaar de naam Venwoude.

In de zaal zijn yoga matjes, kussentjes en fleece dekentjes beschikbaar. Meditatie stoeltjes zelf meenemen.
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living zal je gegevens gebruiken volgens de privacy wetgeving.