1
Art of Breathing for
Health Professionals
Gezondheid, balans en kwaliteit van leven begint bij JOU.
Maand
Plaats
Aankomende
Cursussen
Prijzen
Fee
295€
TIJD
3 x 1,5 uur op aaneengesloten dagen
Inclusief de 40-dagen challenge (optioneel)
Welkom gezondheidswerkers
Graag willen we, nu het zo hard nodig is, onze programma's beschikbaar maken voor medische professionals. We zijn daarom verheugd dat we het Art of Breathing programma kunnen aanbieden als online cursus, zodat iedereen kan meedoen en deze technieken kan leren vanuit de comfortabele en veilige thuisomgeving.

Deze cursus is speciaal bedoeld voor artsen, artsen-in-opleiding, medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, GZ-psychologen, psychotherapeuten, physician assistants en verpleegkundigen die de traditionele en moderne kennis over stressmanagement en zelfontplooiing willen integreren in hun dagelijks leven tijdens de covid-periode en daarna. Deze cursus wordt verzorgd in samenwerking met IAHV (International Association for Human Values)

Er is een accreditatie aangevraagd voor artsen, huisartsen en verpleegkundigen.
Andere accreditaties zullen naar verwachting snel volgen.

Onderzoeksresultaten
Van het verminderen van stress tot het ervaren van diepere rust, deze technieken hebben een aantoonbare meetbare impact op de kwaliteit van leven. Meer dan 70 onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd op vier continenten en gepubliceerd in 'peer reviewed' vakbladen, hebben een uitgebreid scala aan voordelen aangetoond van het beoefenen van de Sudarshan Kriya™ en daaraan gerelateerde ademhalingsoefeningen die worden onderwezen door Art of Living. 
Natuurlijk en moeiteloos
De kern van de Art of Breathing is de beroemde Sudarshan Kriya™ (SKY). Een krachtige ademtechniek die je moeiteloos in een staat van diepe meditatie brengt. 

Meer dan 70 wetenschappelijk gepubliceerde studies tonen aan dat het beoefenen van de Sudarshan Kriya zeer heilzame effecten heeft op zowel de fysieke als mentale gezondheid.
Wetenschappelijk onderzoek
Regelmatige beoefening van SKY (Sudarshan Kriya™), stimuleert de productie van antioxidant-enzymen, versterkt het immuunsysteem, brengt emoties in balans, vermindert het stresshormoon cortisol, verbetert slaap en verzacht angst en depressies.Testimonials
 
Dr J. Mwenda
 
Dr N.P. Govender
   
Dr S. Dorfman
 
Dr S. Mabuza
 
Art of Breathing
Door de effectieve ademtechnieken, meditatie en praktische kennis over de werking van de geest, reduceren we stress, angst en andere negatieve gevoelens.

Het resultaat is een vredige geest, vreugde en een wakker hoofd. Gefocust en toch relaxed, klaar om heldere beslissingen te nemen. Meer energie en een helder bewustzijn, versterken het vermogen om uitdagingen aan te gaan vanuit een gecentreerd gevoel. 

Welcome inner peace!
Geheim van de adem
De kern van het programma is de exclusieve en krachtige Sudarshan Kriya. Deze ademtechniek vermindert stress en geeft je nieuwe energie. Je geest wordt weer helder en licht. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn je al voorgegaan en (her)vonden hun geluk via hun adem.
Wetenschap
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door de geleerde oefeningen:
  • je meer antioxidant-enzymen aanmaakt
  • je emotioneel stabieler wordt
  • je immuumsysteem verbetert
  • het gelukshormoon toeneemt
Free the mind
Wanneer je je geest beter leert kennen, geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en je bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.
Yoga en meditatie
Leer eenvoudige yoga-oefeningen voor iedere dag. Het helpt je gezonder te worden en meer focus en ontspanning te creëren. Met de unieke geleide meditaties kom je weer bij jouw innerlijke bron, waar jouw creativiteit, vertrouwen en schoonheid zich bevinden. 
Praktische oefeningen
voor je hele leven
Je kunt de geleerde oefeningen thuis doen, wanneer je maar wilt – praktische tools die je helpen om te ontstressen, waardoor je zelfs in uitdagende situaties kalm kunt blijven. En je in verbinding kunt blijven met de mensen om je heen.

Follow-ups in een groep worden wekelijks online aangeboden

Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.